Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Un angajat al unei companii de microcreditare, amenințat cu un pistol

Un angajat al unei companii de microcreditare a fost amenințat cu un pistol. Făptașul a intrat în încăpere și a furat peste 12 mii de lei din aparatul de casă.
Sputnik

CHIȘINĂU, 4 mai – Sputnik. Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de 27 aprilie, iar polițiștii au fost alertați de către angajatul companiei de microcreditare, amplasată pe strada Mitropolitul Varlam. 

Video: Un angajat al unei companii de microcreditare, amenințat cu un pistol
Tânărul în vârstă de 25 de ani le-a povestit oamenilor legii că, în timp ce se afla la serviciu, în incinta companiei a intrat un individ și l-a amenințat cu o armă. Suspectul a furat 12 435 de lei din aparatul de casă.

Cimitirele din Chișinău, închise de Blajini: Moldovenii, despre decizia autorităților
Acțiunile bănuitului au fost surprinse de camerele de supraveghere. În urma cercetărilor întreprinse de către forțele de ordine, a fost identificat și reținut individul care a comis atacul tâlhăresc.

Suspectul s-a dovedit a fi un bărbat de 46 de ani, locuitor al Capitalei. El a fost escortat la inspectorat pentru audieri și și-a recunoscut vina.

Arma cu care individul a amenințat s-a dovedit a fi de model pneumatic și era deținută ilegal de acesta. Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ”tâlhărie”. Dacă va fi găsi vinovat, el riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova