Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anunț important de la fisc: Mai aveți 5 zile la dispoziție pentru a face asta

Au mai rămas cinci zile până la expirarea termenului limită de depunerea Declarației cu privire la impozitul pe venit de către persoanele fizice.
Sputnik

CHIȘINĂU, 26 apr – Sputnik. Serviciul Fiscal de Stat anunță că au mai rămas 5 zile până la expirarea termenului limită de depunere de către persoanele fizice a Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2020.

Guvernul a decis: Indemnizație de 16.000 lei pentru unii angajați
Astfel, termenul limită este 30 aprilie 2021. Declarația poate fi completată și prezentată în mod electronic, cât și direct la orice subdiviziune teritorială a Serviciului Fiscal de Stat.

În contextul facilitării depunerii Declarației cu privire la impozitul pe venit pentru persoanele fizice-cetățeni, toate direcțiile deservire fiscală din țară activează cu un regim special.

Astfel, angajații din cadrul Direcțiilor deservire fiscală stau la dispoziție în perioada 26-30 aprilie 2021, de la 7:30 – 18:00.

Pentru informații suplimentare puteți apela Centrul Unic de Apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul de telefon 0-8000-1525, iar apelul este gratuit.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova