Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia promite un răspuns adecvat la întărirea prezenței NATO în Marea Neagră

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat că Rusia va răspunde în mod adecvat la întărirea prezenței NATO în Marea Neagră.
Sputnik

Moscova condamnă vandalizarea monumentului ostașilor sovietici la Ivancea
BUCUREȘTI, 26 mart - Sputnik. Rusia va răspunde în mod adecvat la întărirea prezenței NATO în Marea Neagră, alianța caută amenințări acolo und ele nu sunt, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova

"Dacă e să răspund pe scurt cu privire la o reacție din punctul de vedere al asigurării propriei securități, răspunsul, după cum știți, este tradițional: adecvat", a spus Zaharova vineri în timpul unui briefing.

"Nu acolo NATO caută amenințarea. Nu din flancul estic, nu din Moscova și nu din Rusia, noi provocări și amenințări atârnă peste NATO. Noile provocări și amenințări sunt o pandemie, aceasta este instabilitate financiară și economică, acestea sunt problemele drepturilor omului și politizarea lor, acestea sunt problemele nerezolvate ale lumii occidentale, precum rasismul, naționalismul, discriminarea ", a adăugat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova