Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A murit în chinuri infernale! Cum și-a ucis o femeie bărbatul său cu 35 de ani mai mare

Procurorii vor solicita o pedeapsă mai dură pentru femeia învinuită că și-a incendiat concubinul acum doi ani. Potrivit procuraturii, femeia a fost condamnată la 10 de ani de pușcărie, dar procurorii consideră că pedeapsa este prea blândă pentru acțiunile comise.
Sputnik

CHIȘINĂU 28 ian - Sputnik. Femeia condamnată pentru omorul concubinului are 25 de ani și se află în concediu de maternitate. Potrivit Procuraturii Generale, inculpata a planificat din timp omorul concubinului său de 60 de ani, cu care are și un copil comun. Femeia ar fi vrut să intre în posesia mai multor imobile și carduri bancare ale bărbatului, după moarte acestuia. 

A murit pe patul de spital: Ce s-a întâmplat cu un bărbat din Capitală

În data de 31 octombrie 2018, femeia a stat la masă cu bărbatul de 60 de ani și au consumat alcool. Potrivit oamenilor legii, inculpata ar fi așteptat ca acesta să adoarmă, iar apoi a incendiat mobilierul din bucătărie și din camera unde dormea bărbatul. Ulterior, ea a închis toate geamurile şi a încuiat uşa, apoi a fugit. 

Bărbatul s-a trezit și a încercat să iasă din flăcări, dar nu i-a reușit pe motiv că ușa a fost blocată. Femeia a încercat să-și asigure un alibi și a sunat la Serviciul 112. Ulterior, la fața locului au venit pompierii pentru a stinge flăcările și l-au găsit pe bărbat mort la ușa casei, acesta fiind intoxicat cu monoxid de carbon. 

În urma expertizei efectuate, oamenii legii au stabilit că incendiul a avut două focare şi că a fost provocat de surse deschise de foc. În perioada urmăririi penale, femeia a încercat să fugă din țară, împreună cu copilul, dar a fost reținută la aeroport. După ce a ajuns pe banca de acuzații, procurorii au solicitat condamnarea femeii la 17 ani de pușcărie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova