Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Moarte învăluită de mister: Un polițist a decedat în propria locuință

Un polițist în vârstă de 32 de ani a fost găsit fără suflare în propria locuință. Soția a fost cea care a alertat oamenii legii. Deocamdată nu se cunosc cauzele decesului.
Sputnik

CHIȘINĂU 25 ian - Sputnik. În dimineața de luni, 25 ianuarie, un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Rezina a fost găsit mort de către soția sa. 

Video: Ce spune mireasa moldoveanului ucis la propria nuntă

Acesta zăcea fără suflare în camera de baie a locuinței. Potrivit poliției, soția ofițerului a alertat oamenii legii în jurul orei 10:00.

Bărbatul nu avea semne de moarte violentă pe corp, iar cauza decesului este încă necunoscută. Pe acest caz a fost deschisă o anchetă, iar corpul neînsuflețit al polițistului urmează să fie supus unei expertize medico-legale pentru a se stabili din ce cauză a murit bărbatul. 

Potrivit poliției, bărbatul decedat era căsătorit și avea la întreținere un copil de doar un an. Polițistul activa în cadrul Inspectoratului de Poliție Rezina din anul 2017.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova