Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De ziua sa, Radu Gînsari anunță căsătoria cu Anișoara Loghin

Astăzi, mijlocașul naționalei Moldovei Radu Gînsari a împlinit 29 de ani. În mesajul postat pe Facebook, jucătorul echipei Samara anunță că el și prezentatoarea TV, Anișoara Loghin, s-au căsătorit.
Sputnik

CHIȘINĂU, 9 dec – Sputnik. În mesajul său, Radu a menționat și accidentarea care l-a ținut departe de gazon pe final de an.

”Decembrie e diferit. Fără concert, fără poezie și fără cântece, dar neapărat cu caritate. Anul 28 din viața mea a fost cu multe restricții și cu surprize, dar cele mai frumoase au fost oferite de cei dragi, părinți și soția mea Anişoara care mă face să continui să zâmbesc și să visez frumos. Fotbal din păcate a fost mai puțin dar sper în curând să mă bucur de aceste emoții care mi le oferă terenul de joc și voi reveni mai puternic căci în spatele meu voi avea o familie mai mare și mai gălăgioasă”, a scris Radu Gînsari pe facebook.

Anișoara Loghin va deveni mămică, soțul e departe

Radu Gînsari și Anișoara Loghin au anunțat anterior că așteaptă un băiețel.

Prezentatoarea TV este fosta soție a ex-primarului capitalei Dorin Chirtoacă. Căsătoria celor doi a avut loc pe 20 mai 2016. La nuntă a participat un număr impunător de oaspeți, printre care politicieni, deputați, miniștri, primari, jurnaliști și invitați de peste hotare. Căsnicia lor nu a durat însă nici cinci luni. Chirtoacă a anunțat pe pagina sa de Facebook, pe 8 octombrie 2016, că au decis împreună cu Anișoara Loghin să divorţeze.

Radu Gînsari este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria echipei naționale, cu șapte goluri la activ. De-a lungul carierei, el a jucat la echipele Academia, Zimbru, Sheriff, Hapoel Haifa, Kr.Sovetov și Ironi. În 2016 și 2017 a devenit campion al Moldovei cu Sheriff. A câștigat de trei ori Cupa Moldovei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova