Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o fracțiune refuză să participe la ședința plenară: Despre cine este vorba

Încă o fracțiune anunță că nu participă la ședința de astăzi a Parlamentului. Este vorba despre Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. Anunțul a fost făcut de către deputatul PPDA Alexandru Slusari.
Sputnik

CHIȘINĂU 4 dec - Sputnik. Vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari a anunțat că nici fracțiunea sa nu se va alătura ședinței de astăzi a Legislativului. Anunțul a fost făcut în cadrul unui briefing de presă. 

Încă o fracțiune boicotează ședința de azi a Parlamentului

„Platforma DA unanim a decis să nu participe la această ședință. (...) Să vadă toți alegătorii cine cu cine face coaliție”, a menționat vicepreședintele Parlamentului Alexandru Slusari. 

Chiar dacă deja trei fracțiuni au anunțat că nu vor participa la ședința de astăzi a Parlamentului, 60 de deputați s-au prezentat în sala de plen, cu excepția aleșilor din fracțiunea PAS, PPDA și PDM. Ulterior, la începutul ședinței, grupul parlamentar PRO MOLDOVA, în frunte cu Andrian Candu, a anunțat că se retrage de la ședință. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova