Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

În programul lui Putin nu este prevăzută o întâlnire cu Dodon

În programul de activitate al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, nu este prevăzută deocamdată o întrevedere cu Igor Dodon.
Sputnik

CHIȘINĂU, 19 nov – Sputnik. Programul de activitate al liderului rus nu prevede deocamdată o întrevedere între președinții Rusiei și Moldovei, Vladimir Putin și Igor Dodon, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Dodon a discutat cu Kozak: A fost programată o vizită în Rusia

Anterior, Dodon a scris pe contul său de Facebook că în urma unei discuții telefonice cu adjunctul șefului administrației președintelui Rusiei, Dmitri Kozak, va efectua o vizită de lucru în Rusia pentru a discuta problemele cooperării moldo-ruse.

“Din câte cunosc, în viitorul apropiat o astfel de întrevedere nu este prevăzută în programul de lucru a președintelui. Dar niște contacte cu Kozak vor avea loc, însă nu vă pot numi o data exacta”, a spus Peskov, fiind întrebat dacă este planificată o întrevedere între Putin și Dodon.

Expert: Ce semnifică felicitarea lui Putin adresată Maiei Sandu>>>

Pe 15 noiembrie, în Republica Moldova a avut loc al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Pentru funcția de șef al statului au candidat fostul premier Maia Sandu și actualul președinte Igor Dodon. Potrivit datelor preliminare ale Comisiei Electorale Centrale, după prelucrarea a 100% din procese verbale, victoria aparține Maiei Sandu, care a obținut un scor de 57,75 la sută, în timp ce pentru Igor Dodon au votat 42,25 la sută dintre alegători.

Fii la curent cu toateștiriledin Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru dinTelegram >>>
PriveșteVideoși ascultăRadioSputnik Moldova