Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cele mai bine plătite locuri de muncă: Care sunt acestea

Cel mai plătit loc de muncă vacant se află în satul Giurgiulești, raionul Cahul. Un salariu de până la 50 de mii de lei îl așteaptă pe cel care va ocupa funcția de director al unei companii. Datele sunt prezentate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă.
Sputnik

CHIȘINĂU 17 nov - Sputnik. Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă își pot alege unul din topul celor mai bine plătite joburi vacante. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a publicat o listă cu o sută de companii ce oferă cele mai mari salarii. 

De astăzi, salarii mai mari pentru angajații sistemului medical: Cu cât cresc lefurile

De exemplu, o companie elvețiană producătoare de ulei din Giurgiulești este în căutarea unui director de producție. Pentru acestă funcție, angajatorii sunt gata să plătească până la 50 de mii de lei. Totuși, persoana care va candida la acest post de muncă trebuie să aibă experiență în domeniul exctracției uleiului de floarea soarelui și să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Aceeași companie caută și trei șefi de schimb responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului. Pentru această funcție, salariul este de 17 mii de lei.

Un salariu de până la 20 de mii de lei se oferă pentru un inginer tehnolog, care se va ocupa de producerea confecțiilor textile în orașul Telenești.

Un alt loc de muncă bine plătit se oferă în Leova. 17 mii de lei ar urma să primească un șef de producție la tratarea și ambalarea îngrășămintelor minerale.

Doi conducători auto s-ar putea alege cu salarii a câte 16 mii de lei. Este vorba despre o companie din Bălți care efectuează curse internaționale și are astfel de locuri vacante. 

Lista integrală cu toate cele 100 de funcții vacante și salariul oferit o puteți accesa aici >>>

Potrivit ANOFM, în această lună, la mare căutare sunt inginerii, tehnologii, apicultorii, medicii și conducătorii auto. Acestora li se oferă un salarii de până la 15 mii de lei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova