Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Partidul „ȘOR” se alătură platformei "Pentru Moldova"

Partidul "ȘOR" se alătură platformei parlamentare "Pentru Moldova", lansată recent de cei cinci deputaţi care au părăsit grupul parlamentar PRO Moldova, condus de Andrian Candu.
Sputnik

CHIȘINĂU, 4 nov - Sputnik. Fracțiunea Partidului „ȘOR” a răspuns la apelul lansat de deputații care au părăsit recent grupul parlamentar PRO Moldova și au format o nouă platformă parlamentară „Pentru Moldova”. Aceștia au invitat anterior și alți parlamentari să se alăture acestei platforme, Astfel, fracțiunea Partidului „ȘOR” a dat curs invitației. Anunțul a fost făcut de deputatul Sergiu Sîrbu. 

Sergiu Sîrbu este convins că și alți parlamentari se vor alătura platformei "Pentru Moldova". 

"Astăzi a fost făcut încă un pas spre deblocarea activității Parlamentului şi readucerea, cât mai rapidă a problemelor țării și a oamenilor pe agenda forului legislativ. Mă bucur că deputații fracțiunii ”Partidul politic Şor” au demonstrat responsabilitate în această perioadă complicată pentru țară și au susținut demersul nostru de a semna Convenția ”Pentru Moldova” lansată recent", a scris Sergiu Sîrbu. 

Anterior, cinci membri ai grupului PRO Moldova au anunțat că părăsesc formațiunea. Liderul grupului parlamentar Andrian Candu a declarat atunci că cei care nu se simt PRO MOLDOVA sunt liberi să plece.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova