Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Usatîi: Am votat pentru o viață mai bună

Și Renato Usatîi, candidatul la funcția de președinte din partea Partidului Nostru, și-a exercitat dreptul la vot, la unul din birourile electorale deschise în Chișinău.
Sputnik

CHIȘINĂU, 1 nov - Sputnik. Candidatul Partidului Nostru, Renato Usatîi a votat la ora 10:00. El a declarat pentru presă că și-a dat votul pentru o viață mai bună, iar statul să aibă grijă de toți cetățenii. 

LIVE: Ultimele știri - Alegeri prezidențiale în Moldova 2020

„Alături de fiica mea și de părinții mei, am votat pentru ca statul să aibă grijă de toți cetățenii, și de copii și de pensionari. Am votat pentru ca cei din diaspora să nu-și sărute copii prin skype”, a declarat Usatîi după ce și-a exercitat dreptul la vot. 

Renato Usatîi i-a îndemnat pe toți alegătorii să meargă la urnele de vot.

Către ora 10:00 peste 7% din numărul de alegători înscriși pe listele electorale și-au exercitat dreptul la vot. Alegerile prezidențiale desfășurate astăzi vor putea fi validate dacă numărul de alegători care vor merge la secțiile de votare va constitui nu mai puțin de 1/3 din numărul total de cetățeni cu dreptul la vot înscriși pe listele electorale. 

Fii la curent cu toateștiriledin Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru dinTelegram >>>
PriveșteVideoși ascultăRadioSputnik Moldova