Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unii locuitori ai Capitalei vor fi scutiți de facturi la căldură și apă caldă în decembrie

Mai mulți locuitori ai Capitalei vor fi scutiți de plata pentru căldură și apă caldă în luna decembrie. Termoelectrica organizează o tombolă în acest sens de hramul Chișinăului, pentru consumatorii care nu au datorii.
Sputnik

CHIȘINĂU, 14 sept. - Sputnik. Termoelectrica va dărui locuitorilor Capitalei zece abonamente de consum gratuit la încălzire și apă caldă pentru luna decembrie. Directorul general al instituției, Veaceslav Eni, a declarat astăzi într-o conferință de presă că cea de-a patra ediție a tombolei organizate anual cu prilejul hramului Chișinăului revine într-un format nou.

Video - Îmbucurător: Prețul la gaz ar putea să scadă până la sfârșitul anului - Detalii
Astfel, vor fi înscriși toți proprietarii de locuințe conectați la sistemul centralizat de termoficare, care nu înregistrează datorii la consumul de energie termică și au reușit să-și achite integral factura până în data de 30 septembrie.

"Chiar dacă situația epidemiologică ne-a adus multe provocări, noi am decis să rămânem alături de consumatorii noștri și să continuăm organizarea tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură", dar în condiții diferite, pentru a proteja sănătatea consumatorilor, publicului și echipei de organizare", a declarat Veaceslav Eni, directorul Termoelectrica. 

Pentru a respecta restricțiile impuse de autorități împotriva virusului COVID-19, extragerea va avea loc fără public, doar în prezența reprezentaților mass-media și a Comisiei de organizare și validare a rezultatelor tombolei.

Extragerea va putea fi urmărită online pe pagina de Facebook a întreprinderii Termoelectrica, miercuri, 14 octombrie, la ora 11:00. Ulterior, câștigătorii tombolei vor fi apelați și invitați la sediul Termoelectrica pentru a-și ridica premiile obținute.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova