Sport

PSG, răpusă de discipolul său! Liga Campionilor este câștigată de Bayern!

Bayern este noua deținătoare a Ligii Campionilor! În finala de la Lisabona, campioana Germaniei a învins-o la limită pe campioana Franței, PSG, cu 1-0.
Sputnik

Finala Ligii Campionilor UEFA 2020: Bonus uriaș la PSG în fața Bayern Munchen
CHIȘINĂU, 24 aug – Sputnik. Singurul gol a fost marcat în minutul 59 de Kingsley Coman, crescut chiar de echipa de pe Parc des Princes. În minutul 73, PSG a cerut penalty la pătrunderea lui Mbappe, dar arbitrul italian Orsati nu a văzut fault la intervenția lui Kimmich. Altfel putea fi soarta partidei dacă Mbappe reușea să înscrie în ultimul minut al primei reprize dintr-o situație monumentală.

PSG a ajuns pentru prima dată într-o finală de Champions League, în timp ce Bayern a cucerit pentru a 6-a oară cel mai prestigios trofeu la nivel de club. Echipa din capitala Hexagonului rămâne cu trofeul obținut în Cupa Cupelor, în sezonul 1995/1996.

Nemții au câștigat toate cele 11 meciuri jucate în acest sezon din UEFA Champions League și și-au asigurat o primă de 19 milioane de euro. Bayern reușește din nou tripla - campionat, Cupa Germaniei și Liga Campionilor, după o pauză de 7 ani.

Bayern: Neuer (c) - Kimmich, Boateng (Sule 25), Alaba, Davies - Goretzka, Thiago (Tolisso 86) - Gnabry (Coutinho 68), Muller, Coman (Perisic 68) – Lewandowski.

PSG: Navas - Kehrer, Silva (c), Kimpembe, Bernat (Kurzawa 80) - Herrera (Draxler 72), Marquinhos, Paredes (Verratti 64) - Di Maria (Choupo-Moting 80), Neymar, Mbappe.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova