Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Conductele termice de pe strada Albișoara vor fi schimbate: Cât costă proiectul

Nu doar carosabilul de pe strada Albișoara din Capitală va fi reabilitat, ci și mai multe conducte termice. Administrația Termoelectrica a profitat de lucrările de reparație a străzii și a demarat modernizarea rețelelor din această zonă.
Sputnik

CHIȘINĂU, 21 aug - Sputnik. Termoelectrica a inițiat lucrările de modernizare a rețelelor termice de pe strada Albișoara. În total, urmează să fie înlocuite șapte tronsoane de conductă termică, cu lungimea de 450 de metri. 

Ce se întâmplă acum pe strada Albișoara din Chișinău: Video
Pentru a nu admite deconectări de la livrarea energiei termice pentru încălzirea apei, pe toată perioada lucrărilor de pe strada Albișoara, consumatorii au fost reconectați printr-o schemă specială la rețelele din străzile 31 August și Mitropolit Dosoftei. Lucrările vor fi efectuate în câteva etape, până în a doua jumătate a lunii septembrie. Asta pentru a nu afecta circulația transportului.

“Punem în prim-plan siguranța și creșterea calității serviciilor prestate consumatorilor noștri, de aceea asigurarea fiabilității infrastructurii de furnizare a energiei termice reprezintă o prioritate pentru noi”, menționează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Valoarea proiectului de modernizare a rețelelor termice din strada Albișoara este de peste 21,4 milioane de lei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova