Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Unde se tratează angajații MAI cu forme ușoare de COVID-19 – Detalii

Angajații Ministerului Afacerilor Interne care prezintă forme ușoare de COVID-19 vor fi tratați în spații special amenajate.
Sputnik

CHIȘINĂU, 1 iul – Sputnik. Angajații Ministerului Afacerilor Interne, confirmați cu forme ușoare de Covid-19, vor fi internați și tratați în spații special amenajate pentru ei, informează serviciul de presă al MAI.

Ministerul de resort a a identificat și amenajat un spațiu special pentru acești pacienți, pentru ai monitoriza zilnic și a evita pericolul existent în situațiile de autoizolare la domiciliu.

„Pentru a evita contactul angajaților infectați cu familiile sau alte persoane împreună cu care locuiesc și excluderea răspândirii infecției, Biroul Migrație și Azil al MAI a pus la dispoziție un edificiu din cadrul unui centru din subordine, pentru cazarea acestora, el fiind dotat cu toate echipamentele necesare”, este precizat în comunicatul de presă.

Unde se tratează angajații MAI cu forme ușoare de COVID-19 – Detalii

Blocul a fost inspectat de ministrul Pavel Voicu, care s-a asigrat că spațiul este pregătit pentru cazarea persoanelor cu formă ușoară de COVID-19, care nu întrunesc criteriile de spitalizare. Sediul are o capacitate de cazare de 28 de locuri și este dotat cu toate echipamentele necesare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova