Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un cuplu din Capitală a fost plasat în arest pentru comercializarea drogurilor: Video

Un cuplu din Capitală a fost plasat în arest pentru 30 de zile pentru comercilizarea drogurilor prin intermediul aplicațiilor online.
Sputnik

CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. Polițiștii și procurorii din sectorul Ciocana al Capitalei au reținut un bărbat și o femeie, după ce au aflat că aceștia vând droguri prin intermediul aplicațiilor online.

Bărbatul de 34 de ani și femeie de 25 de ani au fost anterior judecați pentru acțiuni similare. 

Avocat, implicat în circulația ilegală a drogurilor
Activitatea infracțională a cuplului a fost documentată de către forțele de ordine timp o lună, perioadă în care au fost acumulate probe concludente în privința acestora. Potrivit informațiilor, cei doi distribuiau drogurile în chișinău, prin ascunzișuri bine camuflate, iar ulterior le vindeau prin intermediul aplicațiilor online consumatorilor de droguri.

În urma perchezițiilor desfășurate la domiciliul și automobilul acestora, oamenii legii au ridicat mai multe pachete cu masa vegetală fărâmițată cu miros specific.

Dacă ar fi vândut aceste droguri, indivizii ar fi obținut un profit de 60 000 lei. Bărbatul și femeia au fost plasați în arest pentru 30 de zile. În cazul în care le va fi demonstrată vinovăția, aceștia riscă până la 15 ani de pușcărie. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova