Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Designerul care ne duce faima în lume: Află povestea lui Marian Visterniceanu

Un designer din Moldova a câștigat două medalii la o competiție prestigioasă de design interior, desfășurată în Italia. Este vorba de Marian Visterniceanu – un tânăr talentat, ambițios, care impresionează printr-o gândire profundă, ieșită din tipare.
Sputnik
Designerul care ne duce faima în lume: Află povestea lui Marian Visterniceanu

Marian Visterniceanu stârnește admirația oricărui om care-l cunoaște. Tânărul de 30 de ani are o experiență de 11 ani în domeniul designului interior, reușind să creeze peste 250 proiecte de succes, în special, peste hotarele țării.

Recent, designerul a participat în cadrul unuia dintre cele mai cotate concursuri internaționale de design interior, organizat tradițional, deja de 11 ani, la Milano, Italia. Moldoveanul s-a învrednicit cu două medalii de bronz și argint la categoria interioare de lux și interioare pentru hotele. La competiție au fost depuse peste 43 mii de proiecte din întreaga lume.

"Este atât de recent acest succes, încât nu-mi vine să cred că am obținut asemenea rezultate. Oamenii sunt încântați și primesc multe mesaje de felicitare. Este un rezultat foarte bun în cariera mea", a declarat pentru Sputnik tânărul designer.

Marian Visterniceanu s-a născut în satul Ciutulești, raionul Florești. Și-a făcut studiile la colegiul de construcții și la Universitatea Internațională din Moldova. De asemenea, tânărul a participat la diverse cursuri de business și management, având în palmares și cursuri de calificare la Milano. În prezent, moldoveanul locuiește la New York și lucrează la un nou proiect de-al său – o carte despre artă, creație și design interior.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova