Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Noi restricții: Iată ce nu vor avea voie să facă oamenii de mâine

Oamenilor nu le va mai fi permis accesul în magazine sau în alte spații publice dacă nu vor purta măști și mănuși.
Sputnik

CHIȘINĂU, 6 mai - Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, anunță că de mâine oamenii nu vor mai avea voie să intre în spațiile publice închise fără măști și mănuți.

Relaxarea restricțiilor: Statele ies din izolarea cauzată de pandemia COVID-19
Asta după ce unele restriciții au fost ridicate, iar autoritățile au costatată că oamenii ies într-un număr foarte mare pe străzi și în spațiile publice de tip închis. 

”Începând cu ziua de mâine, 7 mai, în toate spațiile publice închise (spații comerciale, farmacii, dar și altele), purtarea mijloacelor de protecție a gurii și nasului este obligatorie. Administratorii localurilor enumerate nu vor permite cetățenilor accesul, fără măști sau alte accesorii de protecție a căilor respiratorii” a cris primarul Capitalei pe Facebook. 

Potrivit acestuia, nerespectarea prevederilor sau măsurilor stabilite, constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi temei de tragere la răspundere contravențională sau penală a persoanelor vinovate. Prevederile se regăsesc în decizia aprobată astăzi de Comisia pentru Situații Excepționale a Municipiului Chișinău.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova