Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Furia i-a luat mințile: Un tânăr a violat o minoră și a încercat să-i dea foc

Procuratura Generală anunță că un tânăr a fost condamnat la 16 ani de închisoare, pentru că a violat o minoră. După ce a comis abuzul, agresorul a stropit-o pe victimă cu benzină și a încercat să-i dea foc.
Sputnik

CHIȘINĂU, 6 mai - Sputnik. Un tânăr în vârstă de 28 de ani din raionul Criuleni a fost condamnat la 16 ani închisoare pentru viol și tentativă de omor. El va ispăși pedeapsa și pentru că a agresat un polițist. 

Potrivit Procuraturii Generale, totul s-a întâmplat în luna iunie a anului trecut. Agresorul locuia în concubinaj cu victima - o minoră de 14 ani, care l-a anunțat că dorește să-l părăsească.

Viol chiar în Inspectoratul de Poliție: Victima – o minoră, violatorul – polițist
Furios, tânărul a abuzat-o sexual, apoi a stropit-o cu benzină și a încercat să-i dea foc. Fata a reușit să stingă flacăra chibritului și a fugit, apoi a anunțat poliția despre cele întâmplate. 

Când au ajuns la fața locului, oamenii legii au fost numiți cu cuvinte necenzurate. Apoi, tânărul a aruncat un topor în direcția polițiștilor. 

Inclulpatul nu și-a recunoscut vina nici în cadrul urmăririi penale, nici în cadrul dezbaterilor judecătorești. 

Tânărul a mai fost anterior certat cu legea, fiind de patru ori condamnat pentru furturi și o infracțiune sexuală.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, inculpatul a fost obligat să achite în contul statului cheltuielile de judecată în sumă de 4 520 lei, precum și un prejudiciu moral părții vătămate. Sentinţa este cu drept de atac.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova