Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Alte două persoane au murit din cauza COVID-19: Bilanțul zilei a ajuns la cinci persoane

O femei și un bărbat s-au stins din viață din cauza coronavirusului. Bilanțul deceselor zilei de astăzi a ajuns la cinci persoane.
Sputnik

CHIȘINĂU, 15 apr - Sputnik. Alte două persoane au murit din cauza COVID-19. Este vorba de o femei de 66 de ani din raionul Orhei, care a fost internată la Spitalul Raional Glodeni în data de 13 aprilie. Ulterior, în data de 15 aprilie, a fost tranferată la Spitalul Clinic Republican.

Suport financiar pentru asigurarea procesului educațional la distanță - Detalii

Femeia mai suferea de cardiopatie mixă și diabet zaharat.

În cel de-al doilea caz este vorba de un bărbat de 62 de ani din raionul Glodeni. Acesta a fost internat la Spitalul Raional Glodeni în data de 13 aprilie. 

În total, astăzi, cinci persoane și-au pierdut viața din cauza coronavirusului. Astăzi au fost înregistrate 115 cazuri noi de infecție cu noul coronavirus, după procesarea a 594 de probe. Din numărul total de cazuri din această zi, 29 sunt lucrători medicali. Până acum au fost tratate 171 de persoane.

 În Republica Moldova este în vigoare Codul Roșu de pericol de infecție cu COVID-19. A fost sistată activitatea restaurantelor, centrelor comerciale, cluburilor și altor unități de agrement. Sunt deschise doar magazinele alimentare, farmaciile și magazinele care comercializează semințe și alte produse cu destinație agricolă și piese pentru utilajele agricole.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova