Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un bărbat a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi furat două inele din aur - Foto

Un bărbat din Capitală a fost reținut de poliție, fiind suspectat că a furat două inele din aur din genata unei persoane de 41 de ani.
Sputnik

CHIȘINĂU, 8 apr - Sputnik. Un bărbat de 36 de ani din Chișinău, aflat în urmărire penală pentru comiterea unui furt, a fost reținut de Poliție. Individul a fost anterior judecat pentru infracțiuni similare și comercializarea drogurilor.

Un bărbat a fost reținut de oamenii legii pentru că ar fi furat două inele din aur - Foto

Potrivit poliției, la începutul lunii ianuarie, în timp ce se afla în incinta Dispensarului Republican de Narcologie amplasat pe strada Gheorghe Madam, profitând de faptul că într-una dintre săli nu era nimeni, pe ascuns, ar fi furat dintr-o geantă două inele din aur. Prejudiciul cauzat proprietarului de 41 de ani se ridică la 22 600 de lei.

În urma măsurilor întreprinse de către ofițerii de investigație, individul a fost găsit și reținut pentru 72 de ore. Acesta urmează să fie pedepsit conform legislației în vigoare.