Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Italienii le-au pregătit specialiștilor militari ruși o surpriză

Bucătarii italieni au pregătit o mică surpriză specialiștilor militari ruși care ajută Italia la combaterea pandemiei COVID-19.
Sputnik

CHIȘINĂU, 2 apr – Sputnik. Bucătarii italieni au încercat să prepare un borș pentru specialiștii ruși care au venit în Italia pentru a ajuta la combaterea pandemiei coronavirusului. Despre surpriza neașteptată a relatat pe contul său de Facebook Alexandr Semionov care, potrivit canalului 360, este virusolog.

Surpriza s-a dovedit a fi un borș cu sfecla roșie.

“Nu orice Giovanni este în stare să facă un borș! Supa din sfeclă roșie, varză și cartofi, fiartă cu carne, a fost foarte delicioasă. Ne este dor de mâncarea de acasă, cu toții ne-am dorit să gustăm o supă”, a scris el.

Medicul a menționat că prin această surpriză italienii le-au organizat rușilor „o mică sărbătoare”.

Săptămâna trecută specialiștii militari ruși au sosit în Bergamo, unde este amplasat un centru de comandă ruso-italian de combatere a coronavirusului. Aceștia au adus cu ei sisteme mobile de analiză și diagnosticare, precum și mijloace mobile performante de dezinfectare cu rezerve de substanțe de dezinfectare, echipamente pentru oferirea ajutorului medical pacienților.