Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vremea schimbă foaia: Prognoza meteorologilor pentru următoarele 7 zile

După câteva zile cu temperaturi generoase, vremea s-a răcit considerabil, iar pe timp de noapte vom avea parte iarăși de temperaturi negative.
Sputnik

CHIȘINĂU, 31 mart - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prognozat pentru astăzi, 31 martie, temperaturi de până la 7..9 grade Celsius în timpul zilei. În sudul țării sunt prognozare ploi slabe. 

Vremea schimbă foaia: Prognoza meteorologilor pentru următoarele 7 zile

Serviciul Hidrometeorologic de Stat au instituit cod galben de îngheț până în data 2 aprilie. Potrivit specialiștilor, pe timp de noapte am putea avea temperaturi de până la minus 6 grade Celsius.

”În orele nocturne și ale dimineții din ziua de 31 martie, izolat, în jumătatea de nord a țării, se prevăd înghețuri la suprafața solului și în aer cu intensitatea de -1.. -3°С, iar în intervalul 1-2 aprilie, pe arii extinse, cu intensitatea cuprinsă de -1.. -6°С”, informează Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Vremea schimbă foaia: Prognoza meteorologilor pentru următoarele 7 zile

Începând cu ziua de vineri, temperaturile diurne vor începe să crească treptat, noaptea însă acestea vor coborî sub pragul înghețului. Precipitații nu sunt prognozate în acest interval.