Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

AIP Rossiya Segodnya: Rămâneți acasă, de dragul celor apropiați!

Toate proiectele rusești și internaționale ale grupului media Rossiya Segodnya își schimbă logo-urile.
Sputnik

CHIȘINĂU, 26 mart- Sputnik. Acum, în condiții de pandemie, sunt eficiente cele mai simple măsuri de precauție - igiena personală și autoizolarea. Putem salva viețile multora. Serviciile de știri RIA Novosti și redacțiile Sputnik din toată lumea trec treptat la modul de funcționare de la distanță, dar continuă să ofere cititorilor și abonaților lor cele mai relevante și fiabile informații, în regim nonstop.

Autoizolarea este sigură și este corectă și ne va salva pe noi și pe cei dragi de răspândirea în continuare a virusului. Iar căsuța grafică din logo-ul nostru simbolizează acest lucru. Astăzi, ele vor fi actualizate pe ria.ru, pe paginile web ale proiectelor în limba rusă ale agenției Sputnik, dar și pe paginile de pe rețelele de socializare.

AIP Rossiya Segodnya: Rămâneți acasă, de dragul celor apropiați!

Aceasta nu este pentru totdeauna. Acesta este reacția noastră la răspândirea virusului și un îndemn la o poziție socială activă în lupta cu pandemia. 

Adresarea lui Vladimir Putin către poporul rus în legătură cu epidemia de coronavirus
Astăzi mass-media are un rol vital în informarea publicului.

Rămâi acasă, iar noi îți vom oferi informații la zi cu privire la ultimele noutăți.

De la începutul anului, COVID-19 a curmat deja mii de vieți omenești din întreaga lume. Guvernul face tot posibilul pentru a pune o stavilă fiabilă în calea răspândirii coronavirusului în capitala Rusiei și în regiunile sale.

Dar orice măsuri nu înseamnă nimic, dacă noi înșine nu ne vom ajuta reciproc. Doar împreună putem face față amenințării. De aceea am decis să schimbăm logo-urile.

Ai grijă de tine și de cei dragi și #fărăpanică!