Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cutremurător: Doi piloți moldoveni au scris pe cer mesajul ”Stai acasă” - foto

Un mesaj cutremurător a fost surprins pe aplicația Flightradar. Doi piloți moldoveni au scris pe cerul țării noastre, cu ajutorul unui avion de mici dimensiuni, mesajul ”Stai acasă”.
Sputnik

CHIȘINĂU, 19 mart - Sputnik. Mesajul ”Stai acasă” nu a putut fi observat cu ochiul liber pe cer, ci doar pe radare. 

Cutremurător: Doi piloți moldoveni au scris pe cer mesajul ”Stai acasă” - foto

”Zborul este efectuat de Aeroclubul Chișinău cu un avion privat, de către pilotul Oleg Burlacu. Zboară în condiții VFR Visual Flight Rule”, a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Autorității Aeronautice Civile, Irina Bodolica. Cel de-al doilea pilot este Eugen Sajin.

”Prieteni, știți deja sloganul nr.1 în lume. Noi am hotărât să-l transmitem de la altitudine, să-l vadă o țară întreagă. (...) Noi am vrut doar să transmitem un mesaj, iar acum plecăm și noi repede să stăm acasă”, a scris pilotul Eugen Sajin pe pagina sa de Facebook. 

Precizăm că mesajul ”Stai acasă” a devenit extrem de popular și au fost lansate numeroase campanii pe rețelele de socializare în acest sens, în contextul răspândirii epidemiei COVID-19.