Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Crimă odioasă în stânga Nistrului: Un bărbat a fost tranșat în bucăți și îngropat

Se pare că gelozia i-a luat mințile unui bărbat din stânga Nistrului, bănuit că l-a ucis pe fostul concubin al iubitei sale, apoi a tranșat cadavrul în bucăți și l-a îngropat.
Sputnik

CHIȘINĂU, 9 mar - Sputnik. Forțele de menținere a ordinii din regiunea transnistreană au reținut un bărbat în vârstă de 54 de ani din orașul Dnestrovsk. Acesta este bănuit că l-a ucis cu bestialitate pe fostul concubin al iubitei sale. 

Dublu omor în capitală: Un bărbat și o femeie au fost înjunghiați – Video

Potrivit sursei citate, victima în vârstă de 36 de ani a venit în vizită la fosta sa iubită și partenerul ei în vârstă de 54 de ani. Între cei doi bărbați s-a iscat un conflict din cauza femeii pe care nu au putut-o împărți. 

Cearta a degenerat în bătaie, iar proprietarul apartamentului l-a înjunghiat pe de mai multe ori pe bărbatul de 36 de ani. Ulterior, a tranșat cadavrul în bucăți și l-a ținut așa timp de câteva zile în baie. Ulterior, a luat trupul tranșat în bucăți și l-a îngropat. 

Ieri, una dintre părțile cadavrului a fost găsită nu departe de locul în care au fost îngropate celelalte. Ulterior, forțele de ordine din stânga Nistrului au găsit întreg trupul neînsuflețit. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru omor. Bănuitul a fost reținut și audiat.