Accidente

Momentul Impactului: Poliția a publicat imagini video de la accidentul de la Botanica

Oamenii legii au publicat imaginile video care au surprins momentul impactului dintre cele două mașini implicate în accidentul din sectorul Botanica.
Sputnik

CHIȘINĂU, 25 feb - Sputnik. Un bărbat de 34 de ani din Capitală a provocat un accident în sectorul Botanica din Capitală, după ce a urcat în stare de ebrietate la volanul automobilului său.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat la ora 11:25, pe strada Trandafirilor. Forțele de ordine au stabilit că automobilul ”Mercedes” a lovit automobilul de marca ”Hyndai” la volanul căruia se afla o soferiță de 58 de ani, care staționa la culoarea roșie a semaforului. Momentul impactului a fost surprinse de camera de bord a automobilului ”Hyndai”.

Fiind testat cu aparatul Drager, polițiștii au constatat că șoferul Mercedes-ului avea o concentrație de 0,63 mg/l de alcool în aerul expirat.

Pentru comiterea accidentului rutier șoferul riscă o amendă de 1 500 lei și 6 p.p, iar pentru faptul că a urcat în stare de ebrietate la volan v-a fi inițiată o cauză penală.