Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ultima zi pentru înscrierea în cursa electorală: Anunțul Comisiei Electorale Centrale

Comisia Electorală Centrală vine cu o informație pentru toți cei care vor să se înscrie în cursa pentru ocuparea funcției de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, în cadrul alegerilor parlamentare noi.
Sputnik

CHIȘINĂU, 13 feb – Sputnik. Astăzi este ultima zi în care candidații mai pot depune documentele pentru înregistrarea în cursa pentru funcția de deputat, în Circumscripția Electorală Uninominală numărul 38 din municipiul Hâncești.

Câți bani vor primi partidele politice din bugetul statului în 2020: Decizia CEC

Comisia Electorală Centrală informează că documentele pentru înregistrarea candidaţilor la funcția de deputat în această circumscripție vor fi recepționate până la ora 17:00.

„În cazul în care doi sau mai mulţi pretendenți vor depune actele spre înregistrare în această zi, la ora 18.00, organul electoral se va convoca pentru a organiza tragerea la sorţi și stabilirea ordinii prealabile de înscriere a potențialilor candidați în buletinul de vot”, precizează instituția într-un comunicat de presă.

Pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie 2020, în cursa pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în Circumscripția Electorală Uninominală numărul 38 din municipiul Hâncești s-au înscris șapte concurenți electorali.