Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La plimbare cu mașina furată: Ce a pățit un bărbat suspectat de răpirea unui automobil

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din raionul Strășeni este bănuit de furtul unui automobil parcat de proprietar în curtea unui bloc din Capitală.
Sputnik

CHIȘINĂU, 5 feb - Sputnik. Poliția Capitalei anunță că un automobil Volkswagen a fost furat din curtea unui bloc situat pe bulevardul Decebal din sectorul Botanica al Capitalei.

Mistuită de flăcări: O mașină a ars în văpaie mare - Video
Proprietarul a reclamat dispariția mașinii, iar oamenii legii au identificat la scurt timp un suspect - un bărbat de 33 de ani originar din raionul Strășeni. 

În cadrul audierilor, bănuitul și-a recunoscut vina și le-a spus polițiștilor că a furat vehiculul pentru că a ”vrut să se plimbe puțin”. 

Bărbatul a mai fost anterior certat cu legea, fiind judecat pentru furt, anunță Poliția Capitalei. 

Un caz similar s-a produs tot în sectorul Botanica, de această dată pe strada Melestiu. Un bărbat de 44 de ani a anunțat poliția că și-a lăsat automobilul în valoare de 85 de mii de lei în parcare și a plecat de acasă pentru câteva zile. Când s-a întors, mașina nu mai era. 

Oamenii legii au identificat un suspect - un bărbat de 32 de ani din raionul Dubăsari. El și-a recunoscut vina și a fost plasat în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Ambii suspecți riscă  amenzi de până la 67.500 de lei sau până la trei ani de închisoare.