Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Născut și abandonat: Poliția o caută pe mama unui prunc părăsit la Buiucani - detalii

Un sugar a fost abandonat în scara unui bloc de locuit din Chișinău. Poliția este acum în căutarea mamei copilului. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal pentru „lăsarea în primejdie” a minorului.
Sputnik

CHIȘINĂU, 24 ian – Sputnik. Un copil a fost abandonat aseară într-un bloc locativ din sectorul Buiucani al Capitalei. Poliția a fost alertată de locatarii blocului aproape de ora 19:00. Copilul, un băiat, se află acum în spital, unde a fost internat pentru investigații și îngrijire, dar starea lui este satisfăcătoare.

Copii care au murit din vina părinților: Ce face acum Poliția și cum va reacționa școala

Copilul, cu vârsta de aproximativ o lună, a fost abandonat pe scara blocului, într-un cărucior, a precizat, solicitată de Sputnik Moldova, ofițerul de presă al Direcției de Poliție Chișinău, Natalia Stati.

Grupul operativ de la Poliția Buiucani, deplasat la fața locului, a găsit în cărucior un bilet pe care erau indicate data, luna și anul nașterii copilului.

Poliția este acum în căutarea mamei copilului. Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza articolului 163 din Codul Penal – „lăsarea în primejdie”.