Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Cum s-a schimbat viața lui Dmitri Medvedev de când nu mai este premierul Rusiei

Fostul premier rus Dmitri Medvedev le-a povestit jurnaliștilor cu ce se ocupă după demisia guvernului și ce planuri are pe viitor.
Sputnik

CHIȘINĂU, 19 ian – Sputnik. Fostul premier al Federației Ruse Dmitri Medvedev a fost întrebat cum s-a schimbat viața lui și ce planuri are pe viitor. El a spus că acum profită de zilele libere și merge să schieze, după care își va începe lucru la noul său loc de muncă.

Este oficial! Ce funcție ocupă Medvedev după ce a demisionat din fruntea Guvernului rus
Miercuri Dmitri medevedev l-a anunțat pe președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, că Executivul condus de el își dă demisia in corpore, Vineri, Duma de Stat l-a confirmat în funcția de premier pe Mihail Mișustin, la propunerea șefului statului. După care Putin a semnat decretul de numire în funcție a lui Mișustin. Anterior la asta, Putin ca înființat prin decret funcția de adjunct al președintelui Consiliului de Securitate al Federației Ruse și l-a numit în această funcție pe Medvedev.

"viața mea s-a transformat în felul următor: eu, păur și simplu, am venit să schiez câteva zile, folosindu-mă de zilele libere. Deci, schiez câteva zile, după care vor reveni și voi lucra. Așa că mași schimbări nu sunt, continui să lucrez", a declarat Dmitri Medvedev pentru Pervîi Kanal, fiind citat de RIA Novosti.