Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Încă o crimă la Ialoveni: Un alt bărbat bătut până la moarte

Victima a decedat în ambulanță, în drum spre spital. Oamenii legii au un suspect pe acest caz, care a fost reţinut pentru 72 de ore.
Sputnik

CHIȘINĂU, 11 ian – Sputnik. Încă un omor în raionul Ialoveni. Un bărbat de 41 de ani a murit vineri seară în ambulanța, în timp ce erea transportat la Chișinău, după ce a fost bătut cu o scândură în cap.

Voicu, despre crima de la Costești: 15 prieteni ai victimei au urmărit fără a interveni

Potrivit Poliției, crima a avut loc în satul Ruseștii Noi, raionul Ialoveni. Victima ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu alți doi indivizi, după care între aceasta și un bărbat de 64 de ani s-a iscat o ceartă care a degenerat în bătaie.

Suspectul în vârstă de 64 de ani ar fi lovit victima de mai multe ori cu o scândură în cap.

Solicitat la fața locului, Serviciul medical de Urgență a ajuns la concluzia că victima trebuie transportată  la Spitalul de Urgență din Chișinău, însă în urma traumatismelor căpătate bărbatul a decedat în ambulanță, în drum spre spital.

Poliția informează că  victima are antecedente penale. Suspectul a fost reținut, pe acest caz fiind inițiată o cauză penală.

Amintim că un tânăr de 21 de ani din satul Costești, Ialoveni, a fost bătut cu cruzime în noaptea de Revelion de către doi consăteni. Pe cinci ianuarie, acesta s-a stins pe patul de spital. Decesul a survenit ca urmare a contuziei cerebrale grave.

  • Urmărește-ne pe rețelele de socializare:|Facebook |Twitter |VK|Odnoklassniki |Instagram
  • Accesaţi aplicaţiile mobile pentru iPhone și <a href="https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sputniknews.sputnik" rel="noopener