Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Oficialii le-au transmis moldovenilor mesaje cu ocazia Crăciunului

Prim-ministrul republicii Moldova și primarul Capitalei i-au felicitat pe moldovenii care sărbătoresc Nașterea Domnului pe stil vechi. Aceștia le-au urat bunăstare și liniște în familii.
Sputnik

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. Premierul Ion Chicu și primarul Chișinăului, Ion Ceban, le-au transmis mesaje de felicitare moldovenilor care sărbătoresc astăzi Crăciunul. Oficialii le-au urat prosperitate și forțe pentru realizarea lucrurilor mărețe.

”Crăciunul este o sărbătoare de suflet dedicată familiei, care reînvie speranța și întărește credința. În aceste zile avem posibilitatea de a ne uni cu toții, iar farmecul sărbătorilor să ne motiveze să facem lucruri mărețe. Mereu să păstrăm în suflet spiritul Crăciunului și gândurile bune să fie parte a realizărilor noastre”, se arată în felicitarea primarului Ion Ceban .

Și președintele Republicii Moldova a venit cu un mesaj de felicitare în care le dorește moldovenilor ca sărbătoarea Nașterii Domnului să reunească toate familiile, să aducă lumină, dragoste și căldură în inimi și în case.