Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Surprizele vremii în Ajunul Crăciunului pe vechi: Prognoza meteo pentru 7 zile

Vreme potrivită pentru colindători! Va fulgui pe întreg teritoriul Republicii Moldova astăzi. Pe parcursul zilei, maximele vor atinge valori pozitive, dar noaptea va fi destul de frig.
Sputnik

CHIȘINĂU, 6 ian – Sputnik. Ninsori slabe pe întreg teritoriul Republicii Moldova sunt anunțate de meteorologi pentru luni, 6 ianuarie. Maximele termice ale zilei vor fi însă pozitive – de până la +2..+4 grade Celsius.

Noaptea va fi destul de frig: mercurul termometrelor va coborî până la minus 10 grade în nord și până la minus 8 grade în sud.

Presiunea atmosferică va fi ridicată luni, dar și în următoarele zilei, potrivit ultimelor prognoze meteorologice. Vântul va avea o viteză de 3-8 metri pe secundă.

Marți, 7 ianuarie, când moldovenii sărbătoresc Nașterea Domnului Iisus Hristos pe stil vechi, va fi cu vreo două grade mai frig decât luni.

Maximele termice ale aerului vor atinge „zero” grade în nord, +1 grad în centru și +2 grade Celsius în sud. Precipitații nu se prevăd.