Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Omor la Ciocana: O femeie și-a ucis concubinul - Video

O femeie din Chișinău se află în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție Chișinău după ce și-ar fi omorât concubinul cu un cuțit. Reținuta este acuzată de violență în familie, soldată cu decesul victimei.
Sputnik

CHIȘINĂU, 3 ian – Sputnik. O locuitoare a Chișinăului, din Sectorul Ciocana, în vârstă de 59 de ani, este bănuită că și-a înjunghiat mortal concubinul, de 53 de ani, cu un cuțit de bucătărie. Victima a decedat din cauza rănii provocate de cuțit în regiunea inimii, potrivit medicilor legiști, informează Poliția Capitalei.

Femeia, care și-ar fi recunoscut vina, a fost reținută pentru 72 de ore și plasată în izolatorul de detenție provizorie al Poliției.

Omorul a fost semnalat Poliției de suspectă însăși, în dimineața de 1 ianuarie, printr-un apel la 112. Expertiza medico-legală a stabilit că „decesul bărbatului a survenit în rezultatul unei plăgi provocate de un obiect ascuțit în regiunea inimii”.

Cine sunt autorii celor mai grave infracțiuni din Republica Moldova

Suspecta locuia împreună cu concubinul. După ce au consumat băuturi alcoolice în seara de Revelion, s-au luat la ceartă. Femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe concubin în regiunea inimii.

Pentru a „ascunde fapta comisă”, femeia a aruncat hainele cu care era îmbrăcat concubinul, iar rana a prelucrat-o cu soluție de iod, după care a mers la culcare în altă cameră, informează Poliția.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru violență în familie soldată cu decesul victimei. Legislația prevede o pedeapsă cu închisoarea de la 12 până la 15 ani pentru infracțiuni de acest fel.