Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Anunț făcut de Dodon și Ceban: Iată ce va oferi Moscova Chișinăului

Chișinăul va primi câteva zeci de unități de tehnică pentru gestionarea infrastructurii Capitalei din partea autorităților orașului Moscova. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon într-un interviu realizat în comun cu primarul Ion Ceban.
Sputnik

CHIȘINĂU, 20 dec - Sputnik. Administrația locală a orașului Moscova va oferi Chișinăului un lot de câteva zeci de unități de tehnică necesare pentru întreținerea infrastructurii Capitalei.

Arena Chișinău va fi inaugurată în scurt timp: Anunțul autorităților

Despre asta au vorbit șeful statului Igor Dodon și primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, într-un interviu plasat pe pagina de Facebook a președintelui Republicii Moldova. Cei doi oficiali nu au oferit prea multe detalii referitor la tipul utilajului, dar au menționat că lotul va fi livrat în câteva luni. 

La sfârșitul lunii noiembrie, primarul Chișinăului a avut o întrevedere cu omologul său de la Moscova, Serghei Sobianin, cu care a convenit o colaborare strânsă cu capitala Rusiei în domenii precum urbanism, arhitectură, transport și patrimoniu.

Tot atunci, Ion Ceban l-a rugat pe Serghei Sobianin să examineze posibilitatea de a oferi Chișinăului suport tehnic: utilaj pentru necesitățile curente ale municipalității.