Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un grup de minori a pus pe jar poliția din Chișinău: Goană ca în filme - Video

Patru minori au fost reținuți de inspectorii de patrulare din Chișinău, după ce au furat un automobil din preajma unui centru comercial din Capitală.
Sputnik

CHIȘINĂU, 16 dec - Sputnik. Patru minori au pus pe jar poliția de patrularea după ce au furat un Opel Kadett dintr-o parcare de lângă un centru comercial, de pe strada Trandafirilor din Chișinău.

"Sicrie pe patru roți": Iată ce pericol comportă jumătate dintre autobuzele de cursă

Poliția a intervenit prompt, doar că minorii le-au dat mari bătăi de cap, încercând să fugă.

Aceștia au reușit să evite, pe parcursul cursei alte echipaje implicate pe diverse tronsoane de drum. Abia după aproximativ o jumătate de oră, automobilul a fost oprit în satul Revaca, municipiul Chișinău.

În momentul reținerii, la volanul automobilului se afla un minor de 17 ani, iar alți trei minori, doi băieți și o fată, erau pasageri. Aceștia au recunoscut că au furat  unitatea de transport din apropierea unui centru comercial din Capitală, pentru a se plimba. Aceștia mai spun că nu s-au conformat cerințelor polițiștilor de patrulare de teama că sunt minori și nu dețin permis de conducere.