Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grav accident rutier cu implicarea unui troleibuz: Un copil a avut de suferit - Foto

Un grav accident rutier a avut loc chiar în centrul Capitalei. Un troleibuz de pe linia numărul 22 s-a ciocnit cu o mașină de taxi, în care se afla o femeie cu un copil mic.
Sputnik

CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Un accident rutier s-a produs duminică în centrul Capitalei în care a fost implicat un troleibuz și o mașină de taxi - un copil a avut de suferit. Informația a fost confirmată pentru Sputnik de Natalia Stati, ofițer de presă al Poliției Capitalei.

”Poliția a fost alertată la 13:50. Accidentul rutier s-a produs la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Sfânt și Mihai Viteazul, în care a fost implicat troleibuzul de pe linia nr. 22 și o mașină de taxi”, a declarat Stati.

Potrivit ei, la volanul troleibuzului se afla un bărbat de 40 de ani, iar taxiul era condus de un bărbat de 34 de ani.

Grav accident rutier cu implicarea unui troleibuz: Un copil a avut de suferit - Foto

"Un copil a avut de suferit de pe urma accidentului, care se afla în mașina de taxi împreună cu mama sa. Acesta a fost transportat la spitalul pentru copii V. Ignatenco. A fost deschisă o anchetă”, a subliniat Stati.

Oamenii legii urmează să stabilească toate cauzele producerii accidentului.