Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Declarații cutremurătoare: Un bărbat povestește în detaliu cum și-a ucis soția - Video

Un bărbat a fost reținut de oamenii legii după ce în 2006, împreună cu concubina, a omorât-o pe soția sa.
Sputnik

CHIȘINĂU, 19 nov - Sputnik. Oamenii legii au reținut un bărbat care este bănuit că a comis un omor în 2006 în localitatea Constantinovca, Edineț împreună cu concubina sa. 

Operațiunea a avut loc prin implicarea angajaților Direcției Combaterea Crimelor Grave a Inspectoratului National de Investigații și angajaților Direcției Generale Urmărire Penală, cu sprijinul angajaților Inspectoratului de Poliție Edineț.

Incendiul de pe strada Pelivan: Un bărbat reținut pentru tentativă de omor

Astfel, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 33 de ani, împreună cu o femeie în vârstă de 29 ani, ambii originari din raionul Edineț, din motiv de gelozie au omorât-o pe soția ultimului în luna mai a anului 2006. Iar ca să ascundă urmele faptei, au îngropat corpul neînsuflețit al acesteia într-un câmp din apropierea satului Constantinovca al raionului Edineț.

După ce au fost audiat, suspectul și-a recunoscut vina și a relatat toate circumstanțele comiterii crimei, iar ulterior a fost reținut. Individul a fost plasat în arest preventiv. Femeia de 29 ani urmează să fie anunțată în căutare internațională, pentru a fi extrădată autorităților Moldovei și deferită justiției.

Potrivit legii, persoanele culpabile de „omor intenționat” se pedepsesc cu închisoare de la 10 la 15 ani sau cu detenție pe viață.