Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce le-a propus un bărbat polițiștilor care au vrut să-l amendeze. A fost arestat pe loc

Un bărbat din Taraclia a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție pentru că a încercat să mituiască agenții de patrulare. El a încercat să scape basma curată, după ce a încălcat regulamentul circulației rutiere.
Sputnik

CHIȘINĂU, 13 nov - Sputnik. Ofițerii CNA și procurorii anticorupție l-au reținut pe bărbat din Taraclia după ce acesta a încercat să mituiască agenții de patrulare.

Au murit în călătorie: Moldoveni decedați și răniți în accidente

Suspectul conducea o motocicletă, când a fost tras pe dreapta de inspectorii de patrulare. Oamenii legii au stabilit că șoferul era în stare de ebrietate și nu avea permis de conducere.

Bărbatul le-a propus polițiștilor 4000 de lei ca să închidă ochii la aceste ilegalități. Agenții de patrulare au sunat însă la Centrul Național Anticorupție și au reclamat abuzul. În scurt timp, el a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție.

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă până la șase ani de închisoare. În plus, va trebui să plătească o amendă de 200 de mii de lei.