Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nu renunță la proteste: Transportatorii vin cu TIR-urile în fața Guvernului

Zeci de transportatori moldoveni, nemulțumiți că nu pot obține autorizații pentru exportul de mărfuri în Federația Rusă, vor organiza astăzi un nou protest în centrul Capitalei.
Sputnik

CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Operatorii de transport susțin că au obținut deja permisiunea Primăriei Chișinău, iar mitingul va începe la ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale.

Transportatorii sunt în culmea disperării: Vor protesta până vor fi auziți - Video

Manifestanții afirmă că vor veni cu TIR-urile în fața Guvernului și le vor lăsa acolo până când Ministerul Economiei va găsi o soluție la problemele lor.

Miercuri, la ministerul de resort a avut loc o ședință în cadrul căreia urmau să fie examinate revendicările transportatorilor de mărfuri. Această s-a desfășurat însă cu ușile închise, iar presa nu a fost anunțată despre ora la care urmau să înceapă discuțiile.

Acum o săptămână, transportatorii au organizat proteste la Edineț, Bălți, Briceni, Otaci și Chișinău și au amenințat că vor bloca drumurile naționale, dacă problema lor nu va fi soluționată.