Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ruslan Codreanu: La mine acasă nu au fost nici procurori, nici polițiști

Fostul primar interimar al municipiului Chișinău a declarat că perchezițiile în cadrul dosarului de achiziție a celor 31 de autobuze ISUZU nu s-au desfășurat și la el acasă: nu au fost nici procurori, nici polițiști.
Sputnik

CHIȘINĂU, 5 nov – Sputnik. Fostul primar interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, a anunțat că perchezițiile pe care le desfășoară în aceste clipe oamenii legii în cadrul dosarului de achiziție a celor 31 de autobuze ISUZU de către Parcul Urban de Autobuze, nu au loc la el acasă.

Percheziții matinale: Sunt vizați actuali și foști angajați ai Primăriei Chișinău

Codreanu a infirmat astfel unele informații vehiculate în presa de la Chișinău, potrivit cărora în aceste descinderi ar fi vizat și el.

”Nu au fost nici procurori, nici polițiști și nu a exista nicio perchiziție la mine acasă. Nu a avut loc pentru că nu are de ce”, a declarat fostul primar.

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, Direcției Generale Urmărire Penală al Inspectoratului General al Poliției în comun cu procurorii PCCOCS efectuează percheziții pe mai multe adrese din Chișinău.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu, a declarat pentru Sputnik că acțiunile au loc în dosarul cu privire la achiziţionarea a celor 31 de autobuze ISUZU de către Parcul Urban de Autobuze din municipiul Chişinău.

Ofițerul de presă al IGP a precizat pentru agenție că perchezițiile continuă și la această oră. Detalii pe caz vor fi oferite pe parcursul zilei, după încheierea tuturor perchezițiilor.