Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Doi bărbați din Telenești, membri ai unui grup infracțional: Iată ce au făcut – Video

Un grup infracțional ce cultiva și vindea pe piața neagră cânepă indiană (marijuana) activa în raionul Telenești. Doi bărbați implicați în activitatea ilicită au fost arestați.
Sputnik

CHIȘINĂU, 5 nov – Sputnik. Doi bărbați din raionul Telenești, cu vârste de 53 și, respectiv, 55 de ani, au fost reținuți și apoi plasați în arest pentru creșterea și comercializarea marijuanei, anunță marți, 5 noiembrie, Procuratura Generală.

Cei doi făceau parte dintr-un grup infracțional ce-și desfășura activitatea în raionul Telenești. 

Droguri vândute în Chișinău printr-o metodă secretă: Unde se afla magazinul – Video

Bănuiții riscă o pedeapsă penală sub formă de închisoare, pe un termen de la 7 până la 15 ani.

În urma perchezițiilor la domiciliile acestora, oamenii legii au ridicat o cantitate de marijuana pe care ar fi vândut-o cu aproximativ 500 de mii de lei pe piața neagră.

Grupul infracțional pregătise pentru vânzare 5 kilograme de plantă mărunțită și 8 kilograme de plantă uscată.

Cazul a fost investigat, din luna septembrie, de Procuratura oficiului „Nord” din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), în conlucrare cu ofițerii de investigație din cadrul Direcției nr. 4 „Antidrog” şi a Direcției „Nord” a Inspectoratului Naţional de Investigaţii al Poliției, angajaţii Serviciului chinologic, subordonat Ministerului de Interne.