Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Andrei Năstase a votat pentru o „societate liberă de minciună și trădare” - Video

Candidatul la funcția de primar general al Chișinăului, Andrei Năstase, s-a prezentat duminică, 3 noiembrie, la secția de votare în compania soției și fiicei, la fel ca în primul tur de scrutin.
Sputnik

După ce și-a exercitat dreptul de vot, Andrei Năstase a declarat presei că alegerile locale sunt deosebit de importante, pentru că de rezultatul acestui scrutin ar depinde viitorul Republicii Moldova.

Ce salariu va primi noul primar al Chișinăului: Precizarea oficială oferită pentru Sputnik

„De rezultatul alegerilor de astăzi, mai cu seamă din municipiul Chișinău, depinde viitorul țării noastre”, a declarat Năstase. 

Întrebat de jurnaliști „pentru ce a votat”, Andrei Năstase a răspuns: „Pentru dreptul nostru la o viață mai bună, bunăstare, echitate socială, societate liberă de minciună și trădare. Am votat cu gândul la Chișinău, suburbii, la Moldova”.

Candidatul i-a îndemnat pe cetățeni să iasă din case și să participe la vot.

În turul doi al alegerilor pentru funcția de primar general al Capitalei au acces candidatul socialiștilor Ion Ceban și cel al Blocului ACUM (DA și PAS) Andrei Năstase. Amintim că Ceban a acumulat în primul tur 40,19% din voturi, iar pentru Năstase au votat 31,08% dintre alegători.