Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Bărbat mort, găsit astăzi diminața în curtea unui bloc din Capitală

Un bărbat a fost găsit fără suflare în această dimineață, în sectorul Botanica al Capitalei. Ce spune Poliția.
Sputnik

CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. Un bărbat a fost găsit fără suflare în această dimineață, chiar în spatele casei în care locuia, de pe strada Decebal din sectorul Botanica al Capitalei.

Un bărbat a decedat la Piața Centrală după ce și-a cumpărat bilet spre casă - Detalii

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik Moldova că grupa operativă a stabilit identitatea bărbatului. Victima era un bărbat de 66 de ani, care s-a aruncat în gol prin geamul bucătăriei.

Apartamentul în care locuia cu soția lui se afla la etajul cinci al blocului. Polițiștii au reușit să discute cu soția. Aceasta le-a spus că între ei nu au existat certuri sau supărări și că nu știe din ce cauză soțul ei a recurs la acest gest.

Ajunși la fața locului, medicii legiști au constatat decesul bărbatului, iar urme de moarte violentă nu au fost depistate. Pe acest caz a fost pornită o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.