Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Conferința SuperNova - Digital Summit Chișinău 2019, în imagini

Sputnik

La Chișinău s-a desfășurat SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 care i-a adunat la un loc pe experții unor companii de top din mai multe țări.

Conferința se desfășoară pentru al doilea an consecutiv. Scopul proiectului este de a dezvolta piața de publicitate din Moldova prin intermediul diverselor instrumente pe Internet.

”Mediul online influențează dezvoltarea industriei media. Acest lucru nici nu mai necesită a fi dovedit. Tot mai mulți utilizatori, tot mai mulți oameni intră pe rețelele de socializare, pe platforme online, pentru a găsi informații despre procesele care au loc în lume - atât pe loc, în țară, în regiune, cât și la nivel global”, a declarat conducătorul proiectelor de comunicare corporativă din cadrul MIA ”Rossiya Segodnya”, Igor Naimușin, care a venit la Chișinău pentru a participa la eveniment.

Potrivit lui, ”media trebuie să se orienteze spre rețelele online, rețelele de socializare și să fie prezentă acolo, pentru ca a avea o reacție de răspuns de la propriul auditoriu. În acest sens, Sputnik uimește prin numărul impresionant de abonați - circa 18,5 milioane de persoane în întreaga lume pe rețelele de socializare - este vorba de Facebook, Twitter, YouTube, unde clipurile noastre acumulează milioane de vizualizări”, a subliniat acesta.

1 / 21
SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 s-a desfășurat la Chișinău
2 / 21
Conferința i-a reunit pe experții companiilor de top din diverse țări ale lumii, interesați de tendințele pieței de publicitatea
3 / 21
Experții din domeniul publicității au oferit răspunsuri la cele mai stringențe întrebări care vizează piața de publicitate.
4 / 21
Trucurile explicate de experți erau ”conspectate” în stil modern - cu ajutorul smartphon-ului.
5 / 21
Expertul moldovean Dorel Samoilă a vorbit despre preferințele pe care le au cei care aleg Internetul, TV-ul, radioul sau presa scrisă.
6 / 21
Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019 s-a desfășurat într-un format interesant - după susținerea discursului, cei prezenți au avut posibilitatea să-i adreseze vorbitorului întrebări.
7 / 21
Expertul Teo Orban din România a povestit despre preferințele utilizatorilor în fluxul informațional.
8 / 21
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
9 / 21
Expertul român a prezentat date statistice privind repartizarea utilizatorilor de Internet pe teritoriul Republicii Moldova.
10 / 21
Discursul directorului pentru dezvoltare internațională a Mail.ru Group, Alexandr Korneev.
11 / 21
Korneev a oferit date privind cota runet-ului în Molsova.
12 / 21
Reprezentantul Mail.ru Group a explicat care sunt tendințele actual în domeniu.
13 / 21
În special, Коrneev a povestit despre trucurile de marketing și remarketing
14 / 21
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
15 / 21
Conducătorul departamentului publicitate al Megogo, Vitalii Vișneak, și-a împărtășit din experiența sa privind posibilitățile utilizării video pe online.
16 / 21
Jurnalista Natalia Morari a povestit despre influența digitalizării asupra mass-media și experiența de la TV8.
17 / 21
Discursul reprezentantului portalului NewsMaker Ian-Marti Allik.
18 / 21
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
19 / 21
Conducătorul proiectelor de comunicare corporativă din cadrul MIA ”Rossiya Segodnya”, Igor Naimușin, a povestit despre activitatea Agenției Internaționale și Radio Sputnik.
20 / 21
Participanții la Conferința SuperNova - Digital Summit Chisinau 2019
21 / 21
Conducătorul proiectelor de comunicare corporativă din cadrul MIA ”Rossiya Segodnya”, Igor Naimușin, este de părere că media trebuie să fie prezenți în rețelele online, pe rețelele de socializare.