Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dragoste sau disperare: Ce a pățit o moldoveancă care nu a răspuns la avansurile unui albanez

O moldoveancă stabilită în Italia a fost înjunghiată de un albanez pentru că nu a răspuns la încercările sale de a o cuceri.
Sputnik

CHIȘINĂU, 4 sept - Sputnik. O moldoveancă de 33 de ani, stabilită în Italia, a fost înjunghiată de 12 ori de un bărbat care îi făcea curte. Furia bărbatului a pornit se pare de la faptul că moldoveanca nu a răspuns la avansurile sale. 

Ce a făcut o moldoveancă de 33 de ani în Germania, arestată de Poliția de Frontieră Română

Tragedia s-a produs în data de 3 septembrie, în localitatea Francavilla al Mare din provincia Chieti, la domiciliul victimei. Potrivit presei italiene, bărbatul a înjunghiat femeia imediat ce aceasta a deschis ușa locuinței. Una dintre ipotezele poliției italiene este că albanezul de 28 de ani era îndrăgostit de femeie, iar aceasta l-a respins.

Presa din Italia mai scrie că, în momentul în care bărbatul s-a năpustit asupra victimei, câinele acesteia l-a mușcat pe infractor de mâini și față. Astfel, individul nu a reușit să o omoare pe femeie. 

Femeia a fost transportată de urgență la spital, iar starea acesteia este critică. Totuși medicii susțin că femeie are șanse de recuperare. Bărbatul de 28 de ani a fost identificat și reținut și este cercetat pentru tentativă de omor.