Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce puncte de trecere a hotarului să evitați, dacă intenționați să plecați astăzi din țară

În câteva puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat de transport și călători. Ce recomandări dă Poliția de Frontieră.
Sputnik

CHIȘINĂU, 9 aug – Sputnik. Poliția de Frontieră informează că în perioada estivală, în unele puncte de trecere a frontierei de stat se înregistrează un flux majorat al unităților de transport, fapt ce condiționează o circulație mai anevoioasă și o creștere a mediei timpului de așteptare.  

În această dimineață, începând cu ora 06:30, se înregistrează trafic intensiv în punctul de trecere Mirnoe, media timpului de așteptare pentru traversarea frontierei pe sensul de ieșire din țară depășește 30 de minute.

Poliția de Frontieră atenționează: Cozi imense la hotar pe sensul intrării în țară - Foto

Se atestă aglomerație și în punctul de trecere Criva. Poliția de Frontieră recomandă călătorilor să opteze pentru alte două puncte de trecere din apropierea nemijlocită: PTF Larga-Kelmențî sau Briceni-Rossoșanî.

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 72 316 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri – 38 239 a fost înregistrat pe sensul de ieșire din Republica Moldova. La fel, din totalul de traversări persoane un număr mai mare a fost consemnat al trecerilor cetățenilor moldoveni – 40 634 traversări. Valorile traficului de mijloace de transport a prezentat un număr de 15 782  de traversări, cu un număr mai mare înregistrat al mijloacelor de transport înmatriculat în Republica Moldova – 7 983 de traversări autovehicule.