Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: O tânără bătută în centrul unui oraș – Cum reacționează oamenii (Video)

În această perioadă în care opinia publică e marcată de scandalul crimelor din Caracal, România, se propune un experiment social vizând reacția opiniei publice.
Sputnik

”Aștia suntem, bă!!! Și ne mirăm că țara este în halul în care este”, a comentat cunoscuta internaută din Munchen, Monica Krueger, care ne invită să urmărim un ”experiment social”.

Clientă, bătută cu cruzime de două chelnerițe de la McDonald's

Este vorba de o simplă, dar interesantă inițiativă a unei televiziuni online care, în această perioadă în care opinia publică e marcată de cazul crimelor din Caracal, propune un experiment social vizând reacția opiniei publice.

AM BĂTUT-O ÎN VĂZUL OAMENILOR” se intitulează ”experiment social” pus în scenă de Ciprian și Alice, realizatori la postul ”StoloTV”.

Experimentul e simplu și testează reacția cetățenilor: în mai multe locații din plin centrul municipiului Ploiești, multe aglomerate, Ciprian o agresează pe Alice.

E bine, în ciuda faptului că o fată este agresată – trasă de păr, lovită, trântită la pământ etc. – lumea nu intervine… cu foarte puține excepții! Și, nota bene, Ciprian nu are un aspect fioros; ce s-ar fi întâmplat dacă în locul său ar fi fost un ins hirsut, un dur cu figură sinistră? 

Iată acest experiment care trebuie să ne dea gândit – și care are deja sute de mii de vizualizări. Sperăm cu folos, nu doar pentru ”divertisment”.