Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Striptease nuclear și scandal la Cernobâl: Poze sexy printre ruinele orașului - Foto

Printre turiștii care au dat iama la Cernobâl după controversatul film al HBO, s-a aflat și o tânără care a făcut senzație cu pictoriale în care apare aproape nudă printre ruinele iradiate ale orașului.
Sputnik

CHIȘINĂU, 13 iun - Sputnik. Fotografiile tinerei care a pozat aproape goală printre rămășițele de la Cernobâl au aprins discuții aprige în social media, nu foarte favorabile gestului ei ciudat, relatează sputniknews.com.

După ce turiștii au năvălit la locul dezastrului de la Cernobâl, sub impresia serialului HBO, aclamat și criticat deopotrivă, o tănără care este model pe Instagram a făcut senzație pe social media după ce a postat o serie de fotografii cu ea nudă, făcute în Pripyat, un oraș fantomă localizat lângă centrala dezafectată de la Cernobâl, de unde populația a fost evacuată în 1986.

​Fotografiile, care o au în prim plan pe tânăra pozând în fața clădirilor dezafectate și abandonate de rezidenți în urmă cu trei decenii, i-au făcut pe numeroși utilizatori ai Instagram să își spună părerile deloc favorabile.

​”Ești o glumă proastă. Ce faci este lipsit de respect în foarte multe moduri. Dacă ai vreun reper moral, scoate aceste fotografii. Oamenii au murit acolo”, a scris un utilizator.

”Dacă vei naște un copil bolnav mai târziu (sper să nu), ar trebui să-ți amintești de această fotografie”, a remarcat un altul.

”Foarte nerespectuos și greșit – ar fi trebuit să gândești un pic înainte de a te decide să faci așa ceva”, a venit un alt comentariu.